Wat doen we?

Over ons

Borduurstudio Waenink / Wat doen we?

Over Borduurstudio Waenink

Midden in de Achterhoek produceren wij in onze geavanceerde borduurstudio de hoge kwaliteit borduringen waar wij in heel Nederland en daarbuiten om bekend staan. Of u nu op zoek bent naar een geborduurde cap, bedrijfskleding met geborduurde bedrijfslogo’s of promotioneel textiel met borduringen: bij ons bent u aan het juiste adres.

Ons borduuratelier is voorzien van de nieuwste borduurmachines. Met ons ervaren personeel leveren wij hoge kwaliteit borduurwerk. Daarnaast leveren wij met laser techniek ook geborduurde patches en badges in elk gewenst formaat.

Waarom ons kiezen?

  • Geavanceerde borduurmachines
  • Ervaren personeel
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Achterhoekse mentaliteit
  • hoge kwaliteit
  • Offerte aanvragen

Onze service

Hoge kwaliteit

Een kwalitatief hoogstand borduurlogo begint met het maken van een goede borduurkaart. Dit gecombineerd met ons ervaren personeel en modern machinepark levert top kwaliteit!

Ontwerpafdeling

Onze eigen ontwerpafdeling zorgt ervoor dat uw bedrijfslogo of clublogo tot in het detail wordt omgezet in een borduurkaart die wij gebruiken voor de borduring.

De laatste techniek

Met onze ruime ervaring weten dat het belangrijk is om met je tijd mee te gaan. Wij maken dan ook gebruik van de nieuwste software en machines om een perfect product af te leveren.

Klantgericht

Bij ons staat de klant centraal. Onze borduurexperts zorgen ervoor dat wij de juiste borduring maken welke voor uw toepassing het beste is.

Geen onverwachte kosten

Wij leveren tegen duidelijke prijzen. vooraf wordt een prijs afgegeven, en dat is de prijs die op de rekening staat.

Achterhoekse mentaliteit

Bij ons gaat het licht pas uit als we uw order tot in de puntjes verwerkt hebben en u als klant trots kunt zijn op de door ons geleverde borduring.

Borduurstudio Waenink is dé specialist op het gebied van borduringen.

In ons uitgebreide borduuratelier maken wij met de meest geavanceerde borduurmachines de hoogste kwaliteit borduringen op promotionele kleding, bedrijfskleding, caps, patches en applicaties.

Back to Top